Пожелания за рожден ден на братовчед

Скъпи братовчеде, честит рожден ден! Ти си толкова добър и толкова мил човек, че заслужаваш да имаш всичко на този свят и сега аз ти го пожелавам от все сърце!

Скъпи братовчеде, честит празник! На този ден, в който си се родил, искам да ти пожелая вечно щастие, много любов и късмет във всяко едно твое начинание!

Мили братовчеде, честит рожден ден! Не падай никога духом, никога не губи кураж! Знай, че винаги можеш да разчиташ на мен и моята помощ! Обичам те и ти желая много здраве, щастие, любов, късмет и пълна торба с пари!

На моя обичан братовчед искам да честитя рождения ден и да пожелая всички хубави неща, за които можеш да се сетиш! Сбъдвай мечтите си, живей живота си така, както ти искаш и нека здравето и късметът винаги те водят за ръка!

Скъпи братовчеде, честит празник! Бъди жив и здрав, винаги прав и корав! Върви през живота със самочувствие и покорявай наред женските сърца! Много късмет ти желая и щастието да не си отива никога от теб!

Скъпи братовчеде, честит празник! Нека на твоя специален ден ти пожелая много късмет и здраве, пълна торба с пари и животът ти да е вечен празник!

Честит рожден ден, мили братовчеде! Да си жив и здрав дълги години, да се радваш на охолство и прекрасен живот до края на дните си! Бъди благословен!

Честит празник, братовчеде! ЧРД! Нека винаги бъдеш здрав и успешен. Каквото и да подхванеш, по вода да ти върви! В джоба ти винаги да има едри банкноти, а усмивката да не слиза от лицето ти!

Скъпи братовчеде, на твоя щастлив празник искам да ти пожелая още дълги години да се радваш на здраве и късмет! Винаги да си засмян, нищо да не липсва в живота ти! Богата трапеза, много пари в кесията и любов в сърцето ти желая!