Пожелания за рожден ден на брат

Скъпи братко, честит рожден ден! Желая ти от цялата си душа да си много здрав и много щастлив, а късметът да върви винаги по петите ти!

Скъпи братко, ЧРД! Не спирай да се бориш в живота и нека късметът винаги да е с теб! Пожелавам ти от цялата си душа да си много, много щастлив и да жънеш успех след успех, с каквото и да се захванеш!

Братко мой, честит празник! Честит рожден ден! За тебе вдигам наздравица и ти желая само най-хубавите неща, които можеш да си представиш. Бъди здрав, силен, уверен в силите си и никога не падай духом!

Честит рожден ден на моя обичан брат! Желая ти да ти се случват само хубави неща, винаги да си много засмян и обичан през целия си живот! Бъди жив и здрав и продължавай да ни радваш!

Скъпи братко, честит празник! На твоя рожден ден ти пожелавам много здраве и щастие, бъди все така всеотдаен и продължавай да постигаш успех след успех. Много те обичам!

Братко мой, честит рожден ден! Дори и да не мога да съм сега до теб на твоя светъл празник, знай, че сърцето ми е при теб и ти желая късмет и сбъдване на всяко едно твое желание!

Скъпи мой братко, на твоя празник ми позволи да те прегърна и да ти пожелая всички най-хубави неща, които можеш да си представиш! Няма сила на света, която да успее да ни раздели! Винаги ще съм с теб и ще те подкрепям!

Мили братко, ти си ми толкова скъп! ЧРД! На този толкова важен за тебе ден ще ти пожелая да си вечно млад, здрав като канара и много, много късмет във всяко начинание!

Скъпи братко, честит рожден ден! Бъди весел, засмян, щастлив, нека радостните дни никога не свършват за теб! Ти си моят пример в живота, ти си моята пътеводна звезда!