Пожелания за рожден ден на внук

Мило дете, честит рожден ден! Много голям да пораснеш, да бъдеш здрав и щастлив! Вечно усмихнат да си!

Честит рожден ден от баба и дядо на нашето мило внуче! Да пораснеш голям и силен, да бъдеш успешен във всичко и много, много да се гордеем с теб!

Скъпо момче, честит рожден ден! Бъди много здрав и засмян! Никога не се отчайвай, бори се с всички сили и бъди достоен мъж!

Честит рожден ден на моя скъп внук! Много те обичам и ти пожелавам да си все така добър и да спечелиш във всяко начинание, с което се захванеш!

Честит рожден ден на моя обичан внук! Баба и дядо ти пожелават да си все усмихнат, много щастлив и да имаш голям късмет в живота!

Честит рожден ден на нашия обичан внук! Нека щастието никога не те напуска, нека в очите ти винаги има блясък и никога не забравяй, че животът е такъв, какъвто сам си го направиш!

ЧРД! Баба и дядо много те обичат и ти пожелават всичко най-хубаво на този скъп за тебе и за нас ден – денят, в който за първи път те прегърнахме!

Честит рожден ден, бъди благословен! Много късмет, много радост и да не се отървеш от здраве през целия си живот!

На този скъп за тебе ден, честит рожден ден! Ти си нашата гордост и отмяна! Много те обичаме и ти пожелаваме от все сърце да си вечно здрав, щастлив и много, много любов!

Скъпо внуче, честит празник! На твоя рожден ден ти пожелавам всички добри неща, които съществуват на земята! Нека Бог те благослови и те дари със здраве и щастие!

На нашия скъп внук, честит рожден ден! Този ден е специален не само за теб, но и за нас, защото ти си нашето слънце, ти си нашата гордост и надежда. Много, много те обичаме, бъди щастлив!