Пожелания за рожден ден на внучка

 Скъпо дете, честит рожден ден! Бъди винаги усмихнато и щастливо! Баба и дядо много те обичат и винаги ще се грижат за теб!

Мило мое внуче, ти си малкото ми слънчице! Честит рожден ден ти желая и нека си винаги здравичко и засмяно! Баба и дядо много те обичат!

На моята най-обична внучка казвам сега честит рожден ден! Нека всичките ти мечти се сбъднат, нека щастието е винаги твой спътник в живота и да постигнеш дори най-смелите си мечти!

Мило мое внуче, днес е твоят светъл празник! Честит рожден ден от баба и дядо! Много те обичаме и от все сърце ти желаем да порастеш много здраво, весело и винаги засмяно!

Мило дете, честит рожден ден от баба и дядо! Много да си щастливо и все така сладко и добричко! Ти си нашето обично слънчице, пожелаваме ти Бог винаги да бди над теб и да те пази!

Честит рожден ден на нашето обично внуче! Много да си здраво, винаги щастливо и засмяно! Да пораснеш голямо и никога да не спираш да ни радваш!

Честит рожден ден от баба и дядо! Мило дете, животът е пред теб! Пожелаваме ти да го изживееш в радост и щастие! Нека никога не посърва твоята прекрасна усмивка, бъди здраво и честито!

Мило мое внуче ненагледно! Честит ти рожден ден! Нека твоите прекрасни очички винаги да блестят, а усмивката да не слиза от лицето  ти! Много, много щастие и успехи ти желая!

Мила мое внуче, честит рожден ден! Да бъдеш все така послушно и все така добро! Много късмет и радост в живота! Пожелаваме ти да си все усмихнато, вечно щастливо и здраво!

Честит рожден ден от баба и дядо! От все сърце ти пожелаваме да си здраво, все така умно и красиво! Нека винаги да се гордеем с теб и не забравяй колко много те обичаме.