Пожелания за рожден ден на вуйчо

 Скъпи вуйчо, честит празник! На твоя рожден ден аз ти пожелавам да си много здрав и много щастлив! Бъди благословен с много радост и безкрайни успехи!

Честит рожден ден, вуйчо! Много радост ти желая, сърцето ти никога да не страда, умът ти винаги да е бистър и от здраве да не се отървеш!

Скъпи вуйчо, ЧРД! Бъди винаги много здрав, усмихнат и щастлив. Каквото и да захванеш, по вода да ти върви! Щастието да те съпътства навсякъде и джобовете ти винаги да са пълни с пари!

Честит рожден ден на моя скъп вуйчо! Много те обичаме и държим на теб! Продължавай все така да ни радваш и да ни помагаш с мъдри съвети! Бъди здрав и винаги весел!

Скъпи вуйчо, ти си моят пример за достоен човек! На твоя рожден ден ти благодаря за всички съвети и ти желая щастието никога да не си тръгне от теб!

Скъпи вуйчо, на твоя рожден ден, аз вдигам наздравица и пия за твоето здраве, щастие и благополучие! Желая ти да си най-щастливият човек на земята!

Мили вуйчо, честит рожден ден! В този важен за теб ден приеми моите най-искрени пожелания за здраве, късмет и благополучие!

Мили вуйчо, ЧРД! Нека оттук-насетне от здраве и пари да не се отървеш! Бъди успешен във всяко едно начинание и никога не се предавай!

Скъпи вуйчо, този ден е толкова специален за теб! От все сърце ти желая да бъдеш много щастлив и много обичан! Защото не познавам друг човек, който да го заслужава повече от теб! ЧРД!

На моя най-обичан вуйчо на света, аз рождения ден искам да честитя! Бъди здрав, весел и джобовете ти винаги да са пълни с пари, а сърцето – с топлина!

Скъпи вуйчо, честит рожден ден от мен! Много здрав, много щастлив, много усмихнат бъди! Не забравяй никога колко много държа на теб! Обичам те!