Пожелания за рожден ден на гадже

Скъпа моя, честит рожден ден! Пожелавам ти животът ти да бъде постлан с розови листенца, винаги да си много щастлива и все така прекрасна!

Скъпи мой, честит рожден ден! Винаги бъди до мен, винаги бъди усмихнат, винаги бъди щастлив! Много държа на теб и искам да го знаеш!

Любов моя, честит рожден ден! За теб бих направил всичко на този свят! Ти си най-хубавото нещо в живота ми!

Честит празник, мили мой! На твоя рожден ден сега ти пожелавам винаги да си все така мил и добър, да бъдеш много щастлив и с каквото и да се захванеш, винаги да е успешно!

ЧРД! Много щастие, късмет и само радост да има в живота ти, скъпа моя! Искам никога да не забравяш колко много те обичам и държа на теб!

Честит рожден ден на единствения мъж в моя живот! Много те обичам и искам да те виждам само щастлив, усмихнат и успешен! Бъди все така всеотдаен в любовта!

Скъпа моя, честит рожден ден! Ти си моето слънце в живота, не мога да си представя какво е да те няма в живота ми! Бъди много здрава, щастлива и винаги засмяна! Не забравяй колко много държа на теб!

Честит рожден ден, на този ден благословен, аз ти пожелавам цялото щастие на планетата и да си много, много успешен във всичко! Помни, че ще бъда до теб за да те подкрепям!

Мили мой, честит рожден ден! Не мога да опиша колко много държа на теб и колко много искам да си щастлив завинаги! Нека здравето и късметът са вечни твои спътници в живота!

Честит рожден ден на жената на моя живот! Много здраве, щастие, сполуки! Бъди все така красива и все така нежна и всеотдайна! Винаги ще те обичам!

Честит рожден ден, мили мой! Нека всичките ти мечти се сбъднат, нека любовта никога не угасва между нас! Бъди здрав и непоклатим!