Пожелания за рожден ден на дете

Честит празник, мило дете! Този ден е най-щастливия и в моя живот, защото ме дари с така чаканата и желана рожба. Желая ти здраве и късмет, бъди много весело и засмяно! ЧРД!

Скъпо дете, честит ти рожден ден! На този ден празнувам заедно с теб една от най-светлите дати в живота си. Много те обичам и винаги ще бъда до теб, за да ти помагам с всичко, което мога!

Честит рожден ден, мило мое малко съкровище! Бъди много здраво и щастливо! Желая ти цялата радост на света и много веселите моменти в твоя живот никога да не свършват!

На моето най-обично същество пожелавам много здраве и късмет! Честит рожден ден, скъпо дете! Бъди засмяно, весело и никога не се предавай, защото животът е борба! Мама много те обича!

Скъпо мое малко съкровище, на твоя рожден ден ти пожелавам цялото щастие на света! Много те обичам и винаги ще бъда твоя опора, за да те подкрепям в трудни моменти и да се радвам заедно с теб на твоите успехи!

Мило дете, честит рожден ден! Искам да знаеш, че каквото и да се случи в този живот, мама винаги ще те обича и ще те подкрепя. Бъди здраво и щастливо!

Честит рожден ден на моята скъпа рожбичка! Много здраве, късмет и щастие ти пожелавам, за да си винаги засмяно и честито, обично мое съкровище. Бъди винаги толкова добро и не забравяй, че мама винаги ще мисли за теб.

Честит рожден ден, скъпо дете! Да си винаги засмяно и щастливо! Много здраве, благополучие и късмет ти пожелавам и от сърце се надявам да се сбъднат дори и най-смелите ти мечти!

Честит рожден ден на моето малко съкровище! Бъди ми винаги здраво и засмяно! Мама много те обича и ти пожелава от все сърце да ти се случват само най-хубави неща!

ЧРД! Мило дете, днес е специален ден и за двама ни. Желая ти цялото щастие на света, бъди здраво и много, много късмет! Нека да се сбъднат всичките ти мечти!

Мило мое детенце, честит ти рожден ден! Мама ти пожелава от все сърце да си здраво и честито, да ти се случват само най-хубави неща и да бъдеш много щастливо!

На моето най-обично същество пожелавам всичките добри неща на света! Честит рожден ден, бъди здраво и добричко! Ти си моята надежда, никога не го забравяй!

Честит празник, мое дете! Честит ти рожден ден, бъди винаги засмяно и щастливо! Мама винаги ще те подкрепя с каквото може! Много късмет и успехи ти желая, здраве и благополучие!

Мое малко съкровище, честит рожден ден! Много те обичам и това никога няма да се промени, помни го! Желая ти здраве и късмет, много усмивки и весели мигове! Сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

Честит рожден ден! Мило дете, на твоя специален ден аз съм не по-малко щастлива, защото това е и мой празник – денят, в който се сдобих с най-обичното и най-важното за мен същество на този свят. Бъди здраво, весело, засмяно и много успех в живота!

ЧРД на моето мило дете! Здраве, късмет и всичкото щастие на света ти желая от все сърце!