Пожелания за рожден ден на момиче

 Честит рожден ден на моята най-добра приятелка! Много здраве и късмет ти желая! От любов да не можеш да се отървеш, бъди щастлива до края на дните си!

Честит рожден ден, мила моя! Ти си една нежна фея, която озарява всички със своята доброта! Бъди вечно млада, красива и много, много щастлива!

Скъпа моя, честит рожден ден, бъди здрава и усмихната, никога не навеждай глава! Господ те е надарил с всичко, за да бъдеш много щастлива и да се радваш на чудесен живот! Бъди благословена!

Скъпа приятелко, ти си моята светлина в живота, ти си моята малка пътеводна звезда! Винаги ще те обичам и подкрепям. Бъди здрава, щастлива и винаги засмяна!

За теб сега вдигам наздравица, скъпа моя и ти честитя най-щастливия ден в твоя живот – този, в който си се родила! Нека дните ти бъдат изпълнени с много светлина и щастие!

Мило момиче, честит рожден ден! Ти си толкова нежна, добра и грижовна към всички, че заслужаваш вечно щастие, късмет и искрена любов! Пожелавам ти да гребеш с пълни шепи от всичко това през целия си живот!

Мило момиче, честит празник! Честит да бъде деня, в който си се родила и нека животът ти бъде постлан с килим от нежни розови листа, защото ти наистина го заслужаваш!

Скъпо момиче, нежно, красиво, благородно и добро, ЧРД! Много те обичам и много държа на теб, затова ти пожелавам животът ти да е красива песен, в която се пее само за любов, късмет, пари и благоденствие!

Прекрасна моя, честит рожден ден! Бъди благословена с много обич, цялото щастие на света нека те съпътства през целия ти живот! Късмет и радост всеки ден ти желая!

На най-нежното и най-красивото момиче на света, аз искам да честитя рождения ден и да пожелая много щастие, реки от любов и океан от пари!

Мила моя, бъди щастлива и много обичана през целия си живот! Честит рожден ден от мен, не забравяй, че винаги можеш да разчиташ на нашето приятелство!

Мила принцесо, честит рожден ден! Ти си едно прекрасно същество, което озарява всички със своята доброта и нежност! Много щастие и късмет ти пожелавам, от здраве да не се отървеш в тоя живот!

Прекрасна моя, честит празник! На този светъл ден, в който си се родила, аз искам да ти пожелая много усмивки, здраве, късмет и голяма любов! Не се отчайвай никога в живота, винаги имай вяра в доброто и то ще се случи!

Мила моя, днес е твоят светъл празник и аз искам да пия за твоето щастие! ЧРД, бъди вечно млада, красива и не спирай да се бориш през целия си живот, защото само така се постигат най-смелите мечти!

Мила моя, аз вдигам сега наздравица за теб и твоето вечно щастие! ЧРД! Пожелавам ти да си здрава, успешна и усмихната през всеки един момент от твоя живот!

Прекрасна моя, честит рожден ден! Животът ти да бъде един безкраен празник –  цветя, шампанско и усмивки ти желая до края на дните ти! Нека любовта винаги топли сърцето ти, бъди вдъхновена и жизнерадостна, не спирай да мечтаеш и да сбъдваш мечтите си!