Пожелания за рожден ден на мъж

ЧРД на моя любим, който е всичко за мен на този свят! Желая ти само най-хубавите и най-красивите неща на този свят! Бъди все така грижовен и всеотдаен!

Честит рожден ден, любими! От цялото си сърце ти пожелавам сбъдване дори и на най-смелите ти мечти, защото, сигурна съм, че ти го заслужаваш повече от всеки друг. Бъди здрав и щастлив!

На моя най-скъп и най-любим мъж на света пожелавам много здраве и късмет във всяко едно начинание! Честит ти рожден ден, бъди винаги все така добър и загрижен за семейството си съпруг и баща!

Скъпи мой, на тази светла за теб дата, аз ти пожелавам цялото щастие на света и много успехи във всяко едно твое начинание. Винаги ще съм с теб и ще те подкрепям, не го забравяй!

Любов моя, честит рожден ден! Много мислих какво да ти пожелая и реших, че многословието е излишно, затова просто ще кажа, че те обичам безкрайно, от цялото си сърце и ти желая всички чудеса на света!

Честит рожден ден на моя скъп любим, с който нищо на света не може да ни раздели! Много здраве и късмет, бъди винаги добър и мил, както досега и помни, че твоето семейство винаги ще бъде до теб в – и в тежки, и в радостни моменти.

ЧРД! Думите не стигат да изразя колко много те обичам и държа на теб, любими мой! Нищо и никой на света не е в състояние да ни раздели и ние винаги ще бъдем заедно, до самия край.

На моя най-обичан мъж пожелавам здраве, щастие и много късмет! Ти си всичко за мен и ти желая от цялото си сърце само сполука и просперитет. Нека оттук-нататък ти върви по вода във всяко начинание.

Честит празник, скъпи мой! Щеше ми се да съм магьосница, за да мога да сътворя за теб най-красивите вълшебства! Уви, аз съм само обикновен човек, но знай, че те обичам необикновено много!

Днес е твоят щастлив ден – този, в който си се родил, любими! Пожелавам ти здраве и много късмет, нека всички твои желания се сбъднат! Бъди винаги така добър и мил!

На твоя специален празник, скъпи мой, аз ти пожелавам да си здрав и много щастлив, да сбъднеш мечтите си и да постигнеш всичко, към което се стремиш! Ще съм постоянно до теб и ще те подкрепям безрезервно! ЧРД! 

Честит празник на този, когото обичам от цялото си сърце! На твоя рожден ден ти пожелавам цялото щастие на света, защото ти го заслужаваш повече от всеки друг. ЧРД!

Честит рожден ден на моя най-верен и добър приятел! Много късмет ти желая във всяко едно начинание. Бъди винаги толкова истински, колкото и досега. Благодаря ти, че те има.

Честит празник, скъпи приятелю! Бъди винаги здрав и много щастлив! ЧРД! Желая ти всичко, за което някога си мечтал да се сбъдне до най-малката подробност! И знай, че винаги можеш да разчиташ на мен.

Скъпи приятелю, на твоя светъл празник ти желая да получиш от живота всичко, което искаш, да си винаги здрав и много честит! Не познавам друг човек, който повече от теб да го заслужава! Честит рожден ден!