Пожелания за рожден ден на приятелка

 Честит рожден ден, скъпа приятелко! Ти си ми толкова скъпа и толкова много държа на теб! Бъди винаги усмихната, винаги щастлива и нека всичко, за което някога си мечтала, те споходи колкото се може по-бързо!

Скъпа моя приятелко, на този светъл за тебе ден, ти пожелавам от все сърце цялото щастие на земята! Бъди винаги здрава и усмихната, много любов, късмет и сполуки! ЧРД!

Мила моя приятелко, най-добрата на света! Честит рожден ден! Пожелавам ти всички хубави неща на този свят и знай, че нищо не може да ни раздели!

Честит рожден ден на моята най-добра приятелка! Ти си слънцето в очите ми, ти си щастието в сърцето ми! Обичам те много и ти желая от цялата си душа да бъдеш вечно здрава, обичана и все така мила и добра!

Скъпа моя най-добра приятелко, ЧРД! Както слънцето всеки ден огрява земята, така и теб да не спира да те топли любовта, вечно щастие и много, много късмет ти пожелавам!

Бъди здрава и щастлива, скъпа моя приятелко! От все сърце – честит рожден ден, много здраве, много късмет, много щастливи дни на земята! Бъди благословена с любов и хармония в душата!

Прекрасна моя, скъпа приятелко, ЧРД! Ти означаваш много за мен и искам никога да не го забравяш! Бъди все така красива, нежна и добра. Бъди винаги усмихната и нека щастието никога не те напуска!

На моята най-добра приятелка искам да честитя този светъл ден, в който тя се е родила и да й пожелая от все сърце да сбъдне всички свои мечти! Мила моя, нека късметът е винаги с теб, нека всички твои желания се сбъднат! Обичам те!

На твоя най-щастлив ден, скъпа моя приятелко, аз ти пожелавам вечно щастие, любов и късмет! Бъди все така нежна, красива, мила и добра с всички! Честит рожден ден!

На този щастлив за тебе ден, мила приятелко, аз ти пожелавам да си все така красива и добра! Много те обичам и ти желая всички най-хубави и най-стойностни неща на света! ЧРД!

ЧРД, мила приятелко! Желая ти вечно птички да пеят в твоето сърце, а в душата ти винаги да е пролет! Твоето приятелство означава много за мен, бъди щастлива и благословена навеки!

ЧРД на моята скъпа приятелка! Желая ти да си вечно красива и нежна, да бъдеш все така добра и всеотдайна и щастието никога да не те напуска!

Мила моя приятелко, позволи ми на твоя скъп празник да ти пожелая много любов, щастие и късмет в живота! Принцът на бял кон скоро да те открие и да те направи най-обичаната жена на този свят! ЧРД!

ЧРД, моя скъпа приятелко! Ти заслужаваш цялото щастие на света и затова на този специален за тебе ден, аз ти го пожелавам от цялото си сърце! Блясъкът в очите ти никога да не загасва, бъди все така прекрасна и добра!

Скъпа приятелко, ЧРД! Днес е твоят най-щастлив ден и аз ще използвам този светъл повод да ти пожелая океан от любов, реки от вълшебства и много, много здраве и късмет в твоя живот!  Бъди здрава и вечно щастлива!