Пожелания за рожден ден на приятел

 Скъпи приятелю, честит рожден ден! Бъди благословен с много щастие и дано всичко, за което мечтаеш се сбъдне, защото го заслужаваш!

Мили приятелю, честит рожден ден! На най-добрия човек на света пожелавам много усмивки, късмет и благополучие!

Бъди много здрав и щастлив, скъпи приятелю! Честит рожден ден! Пожелавам ти много любов и много радостни мигове в твоя живот!

На мой най-добър приятел аз честитя рождения ден и пожелавам от сърце много весели моменти, щастие, късмет и голяма любов!

Приятелю мой, бъди здрав и щастлив. Честит рожден ден! Няма друг, който да заслужава повече от теб да получи от живота това, което иска!

Честит рожден ден, приятелю! Вдигам наздравица за теб и твоето вечно благополучие! Желая ти да си все така целеустремен и много, много щастлив!

На твоя празник, приятелю, искам да ти пожелая да си все така усмихнат и лъчезарен, да бъдеш винаги опиянен от любов и окрилен от вдъхновение!

Бъди здрав и честит, приятелю! Честит рожден ден! За твоето щастие аз отпивам глътка шампанско и ти желая целия късмет на света!

Много здраве, късмет и благоденствие на моя най-добър приятел! Честит рожден ден, нека усмивката не слиза от хубавото ти лице, а щастието ти бъде верен спътник в живота!

Честит рожден ден, бъди благословен и щастлив до края на своя живот! Пожелавам ти сбъдване на всички мечти, защото ти го заслужаваш повече от всеки друг на този свят!

Честит празник, скъпи друже и нека наздравиците бъдат ежедневие в твоя живот, нека слънцето винаги грее в очите ти,  джобът ти да е пълен с пари, а сърцето – с любов!

Приятелю мой, на твоя специален ден аз ти желая само радостни и честити дни! Нека късметът е твой спътник в живота и никога не се предавай, бори се и печели всички житейски битки! ЧРД!

Мой най-добри приятелю, честит рожден ден! Много здраве, късмет и смелост ти желая, за да постигнеш всичко, което искаш и да живееш животът, за който винаги си мечтал!

Скъпи приятелю, на твоят специален ден аз ти желая много усмивки и късмет, бъди благословен с любов и благоденствие до края на дните си!

Честит рожден ден, приятелю мой! Не спирай да мечтаеш, не спирай да се бориш и щастието ще се превърне в твой верен спътник, а радостта никога няма да те напусне! Много здраве и късмет от мен!

Скъпи приятелю, ти винаги си бил пример за мен в този живот! Честит рожден ден! Желая ти винаги да си така смел и борбен и да получиш от живота всичко, за което мечтаеш!

На моя най-добър приятел аз искам да честитя рождения ден и да пожелая съзвездие от щастливи дни, много късмет, радостни мигове и усмивката никога да не слиза от твоето хубаво лице!

Приятелю, честит рожден ден! Не забравяй, че животът е миг и го живей пълноценно! Забрави всичко лошо и нека оттук-насетне да не можеш да се отървеш от щастие, пари, късмет и любов!

Честит рожден ден на моя скъп приятел! Винаги можеш да разчиташ на мен! Желая ти цялото щастие на света, много късмет, борбен дух и победа във всяка житейска битка!