Пожелания за рожден ден на съпруг

Скъпи мой, честит ти рожден ден! Този ден е много щастлив и за мен, защото ако не беше той, никога нямаше да се срещнем! Обичаме те много и ти желаем много здраве и късмет!

Честит рожден ден на моя скъп съпруг, с когото избрах да прекарам остатъка от живота си! Бъди здрав, винаги все така мил и грижовен! Помни, че винаги ще те обичам и винаги ще бъда до теб!

ЧРД, скъпи съпруже! Ти си моята опора в живота, ти си моя пристан, където винаги намирам утеха от бурите в живота! Бъди много здрав и много щастлив, продължавай да се грижиш все така добре за нас!

Честит рожден ден на моят скъп и обичан съпруг! Никога няма да забравя деня, в който те срещнах! Винаги ще те обичам и винаги ще имам нужда от теб! Бъди здрав, усмихнат и щастлив!

Мили съпруже, честит празник! На твоя специален ден, в който си се родил и си поел първата глътка въздух, искам да ти пожелая много, много щастие, късмет и разбира се – най-вече здраве!

Честит рожден ден, скъпи мой съпруже! Желая ти от все сърце да си все така всеотдаен и грижовен! Много те обичам и искам никога да не го забравяш!

Честит рожден ден, любими съпруже! На твоя светъл празник аз се вълнувам не по-малко от теб, защото ние с теб сме завинаги свързани! Ти си моят светъл лъч в живота и най-голямата опора! Бъди здрав, щастлив, усмихнат и много, много късмет ти желая!

Скъпи мой, честит празник! ЧРД на най-важния човек в моя живот! Пожелавам ти от сърце да си все така любящ и грижовен! Винаги да си здрав и усмивката никога да не слиза от твоето лице!

Честит рожден ден на моя най-скъп на света човек – моя съпруг! Ти си моето слънце, което ме топли и приласкава, ти си най-голямата ми опора в живота! Много те обичам и ти желая цялото щастие на света, защото никой друг не го заслужава повече от теб!