Пожелания за рожден ден на тийнейджър

 Честит рожден ден! Животът ти тепърва започва и само от теб зависи как ще го изживееш! Затова бори се, никога не падай духом и бъди благословен с много късмет, любов и щастие!

Честит рожден ден! Желая ти да бъдеш най-големия късметлия на този свят и да получиш от живота всичко, което искаш!

ЧРД на моя скъп приятел! Пожелавам ти много успехи, късмет и щастие в живота! Нека всички твои мечти се сбъднат до последния детайл!

Честит рожден ден, нека твоят празник бъде незабравим за теб! Плувай в океан от любов, нека портфейлът ти винаги бъде пълен, а светлината в сърцето ти никога да не угасва!

ЧРД! Бъди винаги здрав и много щастлив! Нека отчаянието те забрави напълно и винаги да преследваш мечтите си, защото това е тайната към успеха! Бъди здрав и усмихнат!

Честит рожден ден! Желая ти от все сърце всичкото щастие на света, нека каквото пожелаеш да е твое и никога не губи надежда!

ЧРД! Ти си най-смелото момче, което познавам и затова заслужаваш да бъдеш много щастлив! Винаги преследвай мечтите си и бъди здрав като скала!

Честит рожден ден и наздраве за твоето щастие и успехи във всяко едно начинание! Животът тепърва ти предстои, пожелавам ти да го изживееш достойно!

На този специален за теб ден приеми моите сърдечни пожелания за здраве, късмет и много любов! ЧРД!

Честит празник, скъпи приятелю, нека винаги в душата ти да грее слънце, а сърцето ти да бъде изпълнено с обич и топлина! ЧРД!

Скъпи приятелю, на твоя рожден ден, аз ще отпия глътка шампанско за твое здраве и ще ти пожелая целия късмет на света! Нека морето ти е винаги до колене, а в душата ти да е светло и топло!

Честит празник, много здраве и много щастие в живота! На твоя рожден ден аз ти пожелавам да не се отървеш от здраве и да бъдеш винаги весел и засмян, защото го заслужаваш!

Честит рожден ден, днес е твоят специален празник и аз искам да ти пожелая купища пари, много любов и безмерно щастие!

Честит рожден ден, никога не се предавай, бори се с всички сили и бъди успешен във всяко твое начинание! Желая ти много късмет, борбен дух и постигане дори на най-смелите мечти!

На твоя рожден ден аз ти пожелавам да плуваш в океан от щастие и никога нищо да не пречи на реализирането на твоите мечти! Бъди здрав и усмихнат, обичан и обичащ!

Скъпи приятелю, на твоя рожден ден ти пожелавам винаги да жънеш успехи с каквото и да се захванеш. Горе главата дори и в най-трудните моменти! Много здраве, късмет, щастие и любов!

Честит рожден ден, бъди винаги здрав и щастлив! Постигай мечтите си с лекота, грижи се за тези, които обичаш и остани верен на себе си докрай! Желая ти много, много любов и благоденствие!

Бъди здрав и щастлив, желая ти много успехи и много сбъднати мечти. Пия за твоето благоденствие! ЧРД!

На този толкова специален личен празник, приеми моите искрени благопожелания! ЧРД! Щастието да не те напуска никога, любовта винаги да те следва и да бъдеш винаги усмихнат!