Пожелания за рожден ден на учител

ЧРД на най-добрия учител на света! Бъдете все така всеотдаен в работата си, все така любящ и грижовен към децата! Само добрите сърца могат да възпитат достойни личности! С пожелания за много щастливи дни!

ЧРД на нашия скъп учител, който никога няма да забравим! Бъдете винаги усмихнат и все така добър и човечен, както досега! Винаги ще помним вашите топли очи и добротата, на която ни научихте!

ЧРД, учителю любим! На Вашия светъл празник искаме да ви пожелаем много усмивки и безкрайно щастие, бъдете здрав и не спирайте да бъдете наш пример за това, как трябва да постъпват достойните хора в живота!

Честит рожден ден, скъпи учителю! Благодарим Ви за всичко, което направихте и продължавате да правите за нас! Никога няма да ви забравим и от все сърце ви желаем всички най-добри неща, които съществуват на този свят!

Честит рожден ден на нашия любим учител, който не спира да ни изненадва със своите безценни качества – мъдрост, топлина, загриженост, желание да ни научи на всичко, от което се нуждаем в живота! Бъдете здрав и винаги усмихнат!

Честит рожден ден, учителю любим! На този скъп за Вас ден искаме да ви пожелаем да сте все така усмихнат, добър и всеотдаен. Няма да забравим безценните уроци за живота, които научихме от Вас! Нека в живота Ви има само радост и щастието никога не свършва!