Пожелания за рожден ден на шеф

Честит рожден ден! Бъди много здрав и винаги успешен във всяко едно твое начинание! Нека щастието никога не те изоставя и късметът никога не ти изневерява!

Честит рожден ден, шефе! Бъди винаги твърд като скала, умен и мъдър в решенията, които взимаш! Нека късметът никога не те напуска, а парите да ти се лепят като мухи на мед!

Честит рожден ден, началник! Да си ни жив и здрав, все така справедлив и честен! Нека в джоба ти винаги има пари, на устата ти – усмивка, а в сърцето – любов.

Честит рожден ден! Бъди много здрав и винаги усмихнат, шефе! Пожелаваме ти много успешни сделки, щастие и благополучие както в професионален, така и в личен план!

Честит рожден ден на нашия скъп началник! От здраве и пари да не се отървеш, много успешни начинания и късмет!

Честит рожден ден на най-добрия шеф на света! Благодаря ти за всичко, което си направил за мен и ти желая от все сърце много, много късмет, пари и благополучие!

Честит рожден ден, шефе! Бъди винаги така мъдър и справедлив! Желаем ти много късмет във всичко и да жънеш успехи във всяко начинание!

Честит рожден ден на моя шеф, когото толкова много уважавам! Бъди много успешен, нека всичко, с което се захванеш се увенчава с успех! Здраве, късмет и големи печалби в бизнеса!

Честит рожден ден, бъди благословен, шефе! Много да си щастлив, винаги усмихнат и късметът никога да не те напуска! Желаем ти здраве, любов и много успех в бизнеса!

Честит рожден ден, шефе! Колкото повече годинки – толкова повече успех и пари! С каквото и да се захванеш, винаги да ти върви по вода! Бъди усмихнат и много щастлив!

Честит празник, шефе! На твоя рожден ден вдигам наздравица и ти пожелавам много късмет и много успехи във всичко! Щастието винаги да се спохожда и да си здрав като скала!