Пожелания за рожден ден 12 години

Честит 12-ти рожден ден! На твоя празник аз ти пожелавам от цялото си сърце много радостни мигове и животът ти да бъде един безкраен купон!

Честит 12-ти рожден ден! Много шестици в училище и много късмет в живота ти пожелавам от все сърце! Здраве и благоденствие до края на твоя живот!

Честит 12-ти рожден ден! Много да си весела, много да си щастлива, а тъгата да бяга далеч от теб! Ти си прекрасен човек и приятел! Бъди благословена с любов и късмет!

Честит 12-ти рожден ден! Нека щастието никога не се разделя с теб, а желанията ти да се сбъдват със скоростта на светлината!

Честит 12-ти рожден ден! На моя най-добър приятел от все сърце желая късмет и щастие, каквото досега никога не си е представял, че може да има на този свят!

Честит 12-ти рожден ден! Бъди винаги засмяна, много весела и истински щастлива! Да се сбъдне всяко едно твое желание и да бъдеш вечно обичана на този свят!

Честит 12-ти рожден ден! Благословена да си с любов и късмет през целия си живот! Не се предавай пред трудностите сбъдвай мечтите си една след друга с много увереност в собствените си сили!

Честит 12-ти рожден ден! Бъди здрава и безгрижна! Нека всичко за което си мечтала се сбъдне по-скоро! Много любов и късмет в живота!

Честит 12-ти рожден ден! На този специален за тебе ден аз ти пожелавам всичко най-добро, за което можеш да се сетиш. Нека тъгата и сълзите бягат надалеч от теб, а в сърцето ти винаги да има любов и топлина!