Пожелания за рожден ден 13 години

Честит 13-ти рожден ден!  Пожелавам ти много шестици и много щастие в живота! Бъди винаги усмихнат и не спирай да преследваш всичките си мечти!

Честит 13-ти рожден ден!  Скъпа приятелко, бъди винаги до мен! Желая ти цялата любов на този свят и много, много щастие до края на целия ти живот!

Честит 13-ти рожден ден!  На този ден си ти благословен! Много късмет и щастие да те споходят, бъди винаги все така смел и не спирай да мечтаеш!

Честит 13-ти рожден ден!  Пожелавам ти да постигнеш с лекота всичко, за което си мечтаеш! Много шестици в торбата и толкова много късмет, колкото са листата в гората!

Честит 13-ти рожден ден!  На този ден, в който си се родил, ти пожелавам цялото щастие на планетата! Нека радостните мигове в живота ти никога не свършват!

Честит 13-ти рожден ден!  Да си здрав и много щастлив! Много успехи в училище и скорошно сбъдване на всички мечти!

Честит 13-ти рожден ден, скъпи приятелю! Желая ти винаги да си щастлив и никога да не забравяш нашето приятелство! Много здраве и сбъдване на всички мечти!

Честит 13-ти рожден ден! Бъди все така красива и добра приятелка! Не спирай да се бориш за своите мечти!

Честит 13-ти рожден ден! На моята най-добра приятелка от все сърце пожелавам животът й да бъде песен със страхотен край!

Честит 13-ти рожден ден! Винаги бъди усмихнат, никога не се отчайвай! Желая ти цялото щастие на тази планета!

Честит 13-ти рожден ден! Много късмет и сбъднати мечти! От здраве да не се отървеш, а всичко, с което се захванеш да се увенчава с успех!