Пожелания за рожден ден 15 години

Честит 15-ти рожден ден!  Бъди винаги все така амбициозна и смела! Пожелавам ти много щастливи дни, изпълнени с радост и веселие!

Честит 15-ти рожден ден! Твоят празник е и мой празник! Желая ти от все сърце да ти се случат хиляди добри неща и помни, че човек не трябва никога да унива, а да се бори докрай за своето щастие!

Честит 15-ти рожден ден! На този прекрасен ден, в който ти си се родил, аз ти желая море от щастие и реки от любов! Бъди винаги уверен в силите си и знай, че в този живот успяват само смелите!

Честит 15-ти рожден ден! Да бъдеш все така красива, нежна и добра, както и досега! Нека щастливите ти дни бъдат милиони, а усмивката винаги да грее на прекрасното ти лице!

Честит 15-ти рожден ден! Желая ти вдъхновение и много творчески успехи! Нека всичко, което си пожелаеш да се сбъдне в най-скоро време!

Честит 15-ти рожден ден! Винаги да си засмяна, винаги да си от слънцето огряна! Нека щастието те преследва до края на дните ти!

Честит 15-ти рожден ден! Този ден е благословен! Това е твоят най-светъл празник и аз ти пожелавам сбъдване на всичките ти желания, дори и те да са милиони!

Честит 15-ти рожден ден! Нека на този прекрасен ден изживееш най-щастливите си мигове! Желая ти от все сърце здраве, сполука и успех във всяко твое начинание!

Честит 15-ти рожден ден! Никога не се отчайвай, никога не се предавай! Имаш сили да вървиш напред и да се пребориш с всички трудности! Желая много здраве и сбъдване на всичките ти желания!