Пожелания за рожден ден 16 години

Честит 16-ти рожден ден! На този ден, толкова щастлив за теб, аз ти пожелавам всички най-хубави неща на света! Бъди благословен с любов, късмет и пари!

Честит 16-ти рожден ден! Бъди все така мила и добра! Животът обича смелите, затова се бори за щастието си и то непременно ще те споходи!

Честит 16-ти рожден ден! Много късмет в живота, много пари в джоба и много любов в сърцето! Никога не се предавай, каквото и да се случи!

Честит 16-ти рожден ден! Пожелавам ти да не спираш да се бориш за своето щастие и да имаш винаги сполука във всяко едно начинание!

Честит 16-ти рожден ден! Не забравяй, колко много държа на теб и че каквото и да се случи, винаги ще те подкрепям! Много здраве, щастие и късмет ти желая!

Честит 16-ти рожден ден! Много здраве и късмет, много благополучие и успех в живота! Не се предавай и се бори за своето щастие!

Честит 16-ти рожден ден! За твоето здраве аз вдигам тост и ти пожелавам весело празнуване на този скъп празник! Бъди винаги пръв във всичко, което правиш!

Честит 16-ти рожден ден! Да бъдеш винаги успешна и много, много щастлива! От все сърце ти пожелавам всички добри неща на този свят!

Честит 16-ти рожден ден!  Бъди много здрава и щастлива, нека птиченцето на късмета да е винаги кацнало на твоето рамо!

Честит 16-ти рожден ден!  Честит празник! Това е толкова важна дата в твоя живот! Бъди все така красива, нежна и човечна каквато и досега си била! Здраве, любов и късмет ти пожелавам!