Пожелания за рожден ден 7 години

Честит 7-ти рожден ден! Да си много щастлив и винаги усмихнат! Продължавай да ни радваш и да ни караш да се гордеем с теб!

Честит 7-ти рожден ден! Мило дете, ти заслужаваш всички добри неща на света! Нека животът ти поднесе само приятни изненади! Бъди здраво, весело и много щастливо!

Честит 7-ти рожден ден! Желая ти животът ти да бъде сладък като тортата на твоя празник, а птиченцето на късмета да е вечно кацнало на твоето рамо!

Честит 7-ти рожден ден! Весело и щастливо детство! Бъди все така умно и добро дете, не се предавай пред трудностите в живота, а се бори с всички сили за собствения си успех!

Честит 7-ти рожден ден! Бъди винаги усмихнат, винаги радостен и много щастлив! Нищо в живота не се дава даром, затова не се спирай пред нищо за да сбъднеш своите мечти!

Честит 7-ти рожден ден! Много настроение и весели игри на твоя празник и много щастливи мигове в живота занапред! Учи се и бъди добър и стойностен човек!

Честит 7-ти рожден ден! Да си винаги здрав и много щастлив! Помни, че мама и татко винаги ще те обичат!

Честит 7-ти рожден ден! Много успехи в училище и много шестици в бележника! Учи се и се радвай на успехите си, върви уверено напред и не се предавай пред трудностите, а ги преодолявай с лекота!

Честит 7-ти рожден ден! Бъди здрав, силен, много щастлив и нека късметът винаги да бъде с теб!С каквото и да се захванеш, до успешен край да го доведеш!