Пожелания за рожден ден 9 години

Честит 9-ти рожден ден! Нека щастливите мигове никога не свършват, да си винаги много весел и засмян! Пожелавам ти пълна чанта с шестици и много сбъднати мечти!

Честит 9-ти рожден ден! Мило дете, животът ти тепърва започва, изживей го щастливо! Радостта да те спохожда всеки ден, а разочарованията да бягат на километри от теб!

Честит 9-ти рожден ден! На този ден, в който ти си роден, аз ти желая само радост и късмет, животът ти да бъде сладък като мед!

Честит 9-ти рожден ден! Винаги да сбъдваш мечтите си и много, много късмет във всяко едно твое начинание!

Честит 9-ти рожден ден! Да си все така лъчезарен и усмихнат! Никога да не познаеш какво е тъга и сълзи в този живот! Здраве и благоденствие до края на живота ти желая!

Честит 9-ти рожден ден! Много успехи в учението, много щастие в сърцето! Да пораснеш здрав и силен мъж, да си гордост за своите родители!

Честит 9-ти рожден ден! На този ден, в който ти си роден, аз ти пожелавам много щастие и нека животът ти да бъде лесен като песен!

Честит 9-ти рожден ден! Да си винаги здрав и все така добър приятел! Нека ти се случват само хубави неща и душата ти винаги да е изпълнена с доброта и любов!

Честит 9-ти рожден ден! Много шестици и весели мигове ти желая от цялото си сърце! Да си все засмян и радостта да те спохожда всеки ден!

Честит 9-ти рожден ден! На твоя светъл празник аз ти пожелавам сбъдване на всичките ти желания, много късмет и щастие!