Пожелания за юбилей 20 години

Честит рожден ден, честит юбилей! Днес, когато навършваш 20 години, аз ти пожелавам радостта никога да не угасва в очите ти, винаги да си все така смел и амбициозен и да постигнеш всичко, за което мечтаеш!

Честит рожден ден, честити ти 20 години! На твоя втори юбилей ми позволи да ти пожелая вечно щастие, безкрайна радост и много, много здраве и късмет! Успех във всяко начинание!

Честит рожден ден, честити навършени 20 години! Нека щастливите дни в твоя живот бъдат повече от звездите в небето! Нека усмивката никога не престава да грее в твоите очи! Здраве и късмет от все сърце ти желая!

Честит рожден ден, нека са ти честити твоите току-що навършени 20 години! Думите не ми стигат да опиша колко много искам да си щастлив и успешен в живота! Не се предавай, не губи никога надежда, следвай пътя си и всичко ще се нареди, точно както искаш!

Честит рожден ден, честит юбилей! На този ден ти навършваш 20 години, а аз ти пожелавам щастливите ти дни никога да не свършват, радостта да струи от твоите очи всеки ден и усмивката никога да не слиза от лицето ти!

Честит рожден ден, честит ти втори юбилей в живота! Вече ставаш на 20 и нека щастието е винаги твой спътник в живота! Много късмет ти желая и извор от любов, който никога не пресъхва!

Честит рожден ден, честити ти 20 навършени години! Това е най-специалния ден в твоя живот, когато всичко тепърва предстои и всички врати са отворени за теб! Щастие, късмет, много здраве и вечна радост ти желая!