Пожелания за юбилей 30 години

Честити 30 години, честит юбилей  на един прекрасен и достоен човек! Пожелавам ти живота да ти поднесе на тепсия само щастие и късмет, приятните изненади никога да не свършват, а тъгата да те забрави напълно!

Честити 30 години, честит празник! На този толкова важен и специален за теб ден ти желая още по-специални изживявания, много здраве и късмет! Нека животът ти бъде една безкрайно вкусна торта, поръсена с глазура от веселие и радост!

Честити 30 години, честит рожден ден на най-специалния човек в моя живот! Бъди все така мила и добра, много незабравими мигове да изживееш и вечно да си млада и красива като в този миг! Преследвай упорито мечтите си!

Честити 30 години! На твоя светъл юбилей аз ти пожелавам планина от щастие, гора от пари и океан от щастие! Късметът да е винаги кацнал на твоето рамо и животът ти да бъде безкрайна песен, в която се пее за разтърсваща, незабравима, вечна любов!

Честити 30 години! Честит рожден ден! Нека този юбилей ти донесе изпълнен с радости живот и толкова щастливи мигове, колкото са звездите в ясното небе! Не спирай да мечтаеш и да преследваш мечтите си!

Честити 30 години! На този светъл юбилей аз ти желая от цялото си сърце живот, изпълнен с много радост! Нека твоите дни бъдат толкова незабравими и толкова вълнуващи, колкото заслужаваш!

Честит рожден ден! На твоя 30-годишен юбилей аз ти желая море от щастие, планини от късмет и много здраве, защото то е най-важно! Нека в очите ти блясъка на радостта никога не угасва!