Пожелания за юбилей 50 години

Честит 50-ти рожден ден! Да си все засмяна, много щастлива и вечно влюбена! Бъдещето ти да е по-светло от слънцето! Само весели мигове и незабравими преживявания!

Честит 50-ти рожден ден! Нека винаги си все така засмяна и щастлива както досега! Животът да ти поднесе на тепсия всичко, за което мечтаеш и да живееш в една истинска приказка без край!

Честит 50-ти рожден ден! Половин век на тази земя, това не е малко! Помни поуките от миналото и вярвай в бъдещето! Желая ти много късмет, много надежда, много радостни мигове, които да не забравиш никога!

Честит 50-ти рожден ден! На твоя светъл празник ти желая любовта и добротата в душата ти никога да не угасват! Все така мъдра, все така чувствителна бъди и не спирай да ни радваш с веселия си смях!

Честит 50-ти рожден ден! Да си по-здрав от скала, по-мъдър от Йода, по-паралия от Рокфелер и по-щастлив от всякога досега! Нека вторите 50 години от твоя живот да са най-хубавото нещо, което някога ти се е случвало!

Честит 50-ти рожден ден! Слънцето в очите ти да не залязва никога, а надеждата в душата ти никога да  не угасва! Заслужаваш най-доброто и ти пожелавам да го получиш час по-скоро!

Честит 50-ти рожден ден! Този специален ден в твоя живот да бъде незабравим, както и незабравимо щастие да те очаква оттук-насетне! Да бъдеш винаги щастлив и никога да не се предаваш пред трудностите, а да ги бориш с лекота!

Честит 50-ти рожден ден! Ти си всичко за мен! Много те обичам и в любов ти се вричам! Щастие, късмет, нова кола, бъди толкова щастлив, колкото никога досега!