Пожелания за юбилей 60 години

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден! Приеми моите искрени пожелания за здраве, любов, късмет и много пари! Нека животът ти бъде оттук-насетне една незабравима приказка!

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден! Бъди все така засмяна и все така лъчезарна, както досега. Щастието да бъде винаги с теб, късметът да не те изпуска от ръка и веселите мигове никога да не свършват!

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден! Продължавай да ни радваш и занапред, не спирай да мечтаеш, бъди винаги много щастлива и никога не забравяй колко много те обичаме!

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден! Много топлина в сърцето, много усмивки на лицето, много пари в торбата и много благородство в душата!

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден на най-скъпия човек в моя живот! Да си все така засмян и все така добър, какъвто винаги си бил. Не спирай да мечтаеш и очаквай само хубави неща, защото никой не ги заслужава повече от теб!

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден от мен! Да си здрав, обичан и желан! Късметът да е вечно с теб, желая ти пари безчет!

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден! Щастие, здраве и късмет във всичко занапред! Никога надежда не губи, усмихнат и благословен бъди!

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден! Да си много здрава и много щастлива! Всичко да се подреди точно както искаш и усмивката да не спира да грее на твоето красиво лице!

Честит юбилей, честит 60-ти рожден ден! Вечно да бъдеш до мен! Да ме радваш и да ме топлиш неспирно с любовта си! Много здраве и късмет, сега и занапред!