Пожелания за юбилей 90 години

Честити 90 години! Нека животът ти донесе само щастие и весели мигове, желая ти от все сърце да си здрав и честит още дълги, дълги години напред!

Честит рожден ден, честити 90 години! Бъди здрав и много щастлив, нека усмивката да е винаги разцъфнала на твоето лице и радостта в живота ти никога не си отива! Бъдещето е хубаво, вярвай и не спирай да се бориш за твоето щастие!

Честит рожден ден, да си жив и здрав, да живееш още дълги години в мир и разбирателство с близките и себе си! Мъдростта е благодат, възползвай се от нея и бъди най-щастливия човек на света!

Честит 90-ти рожден ден! Да си здрав, да си обичан, да си винаги щастлив и никога тъгата да не те спохожда! Много радостни мигове предстоят тепърва! Бори се както и досега за твоето щастие и то няма да закъснее!

Честит 90-ти рожден ден! Много да си здрав и много да си щастлив! Вечно млад, вечно усмихнат и радостен! Продължавай да си все така смел, мъдър и добър човек!

Честити 90 години! Щастието да е твой неизменен спътник, а усмивката и радостта да вървят ръка за ръка и да осмислят всеки твой ден! Благодаря ти за мъдростта, за съветите, за напътствията в живота!

Честит рожден ден, да са ти честити 90-те години! Още сто пъти по 90 години живот ти желая и само хубави неща да ти се случват, защото не познавам друг човек, който да ги заслужава повече от теб! Здраве и късмет, спокойствие и благополучие!